Poštovani, ovaj trening shvatite kao prvi u jednom novom režimu. Raspored vežbi, broj ponavljanja (intezitet), i sve ostalo što ste dobili kao uputstvo pred početak ovog treninga, neka vam bude vodilja i pravac ka jednom novom, višem cilju.

Ipak, posebnu pažnju kao i do sada, obratite na nove vežbe. U ovom momentu, to su ’’potisak jednoručnim tegovima s kose klupe’’ i ’’mešoviti zgib’’. Dobro proučite šta je kod njih najvažnije u ''Opisu vežbi''.

I jos. Kod vežbe ’’opružanje potkolenica na leg extenzion mašini’’ umesto dve, od ovog treninga su tri serije. Povećan vam je i broj ponavljanja (za 2) za trbušne i mišiće donjeg dela ledja.

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll