Poštovani, prva izmena je na ovom treningu. Promenićete raspored rada mišićnih grupa. Kako je rečeno pred početak ovog dela kursa, akcenat rada stavićete na veće mišićne grupe. To je pre svega iz razloga vaše svežine kojom u početnoj fazi treninga raspolažete ne samo većom količinom energije već i boljom koncentracijom. Danas ćete zameniti redosled rada muskulature grudi i ledja, tako da ledjni mišići budu prvi angažovani. Redosled vežbi u okviru jedne mišićne grupe je na ovom kursu uvek isti.

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll