Poštovani, pored ponavljanja osnovnog redosleda vežbanja po mišićnim grupama, na ovom treningu imate i promenu inteziteta rada kod dve mišićne grupe. Radi se o već pomenutom novom principu pred početak ovog dela kursa ’’vezanih serija’’, ''2V''.

Danas ćete za ’’dvoručni potisak sa ravne klupe’’ i ’’vučenje na lat mašini’’ uraditi dve serije vezano jednu za drugom. Ipak, to treba da se desi u drugom krugu vežbanja. Prvu seriju iskoristite kao pripremnu, a drugu i treću seriju ’’stepenasto’', u smislu opterećenja. Radi se dakle o tome, da u trećoj seriji za obe vežbe treba i da povećatete masu tega za toliko, da ne možete da uradite više od 6 do 8 ponavljanja. U polju imaćete oznaku 3V i 2V.

Dakle, novina je - 2 serije vezano, i u trećoj povećanje opterećenja,  inteziteta. Ponovo ćete dobiti i kolonu S/P u kojoj je naglasak na povećanom intezitetu u 3. seriji. Srećno!

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll