Poštovani, karakteristika i promena na ovom treningu vezana je za vežbu ’’čučanj’’. Dakle, radeći je kao prvu, imaćete dovoljno energije da uradite sledeće. Prvi krug je zagrevanje, a u drugom dve vezane serije. Ipak, u trećoj seriji imate povećanje opterećenja i inteziteta na 6 do 8 ponavljanja, po već izrečenom principu. Treba dodati odredjenu količinu tegova.

NAPOMENA Nipošto ovu vežbu ne radite samostalno, odnosno bez pomoći partnera. I još, ne morate je uraditi s najvećim naprezanjem, tj.’’do otkaza’’. Ostavite u rezervi makar jedno ponavljanje.

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll