Poštovani, obratite pažnju na ovaj trening, kao i na sledeći koji je gotovo identičan. U prvom planu su najveće mišićne grupe: grudi, ledja i noge. Vrlo je zahtevan raspored, ali i vi sve više napredujete. Ipak, nemojte se upinjati ako vam baš ne ide. Možda vas je uhvatila letnja sezona, moguće je da ste u poslednjem periodu bili neredovni na treningu, ili da ste skoro imali neku prehladu ili bilo koju obavezu koja vas je udaljila od redovnog treniranja. Sada je najvažnije da nastavite s redovnim treninzima makar i manjim intezitetom.

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll