Poštovani, kao što je rečeno na prošlom treningu, ovaj je skoro identičan. Ipak, razlika postoji. Vežbu ’’mešoviti zgib’’ treba uraditi u ’’3V’’ režimu, odnosno sve tri serije vezano jednu za drugom, i potom tek, nastaviti sa sledećom vežbom. Ipak, nije u pitanju samo navedeno. Vežba treba da vam je toliko teška u trećoj seriji, da ne možete uraditi više od 6 do 8 ponavljanja. Ukratko, vežba se otežava podizanjem oslonca za noge, ili spuštanjem nivoa šipke prema podu. Obrnuto se olakšava. Sada se potrudite da nadjete pravu meru za vas. Srećno!

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll