Poštovani, kao što je rečeno na prošlom času, nešto posebno se dešava na ovom treningu. Ipak, za napomenu, trening je u osnovi identičan kao prošli, osim u jednom detalju. Radi se o vežbi ’’vučenje na lat mašini’’. Kao prvo, treba je uraditi u ’’3V’’ režimu, koji nije primenjen do sada za ovu vežbu. I još. U trećoj seriji, treba da podignete opterećenje, odnosno, masu tega toliko, da niste u stanju da uradite više od 4 do 7 ponavljanja. Vežba, odnosno treća serija se radi do otkaza. Ovo je prvi put od kada vežbate da se ovaj nivo inteziteta uopšte pojavljuje. Zato, ako osećate da još niste spremni za ovaj izazov, ostavite jedno ponavljanje ''lufta'' za rezervu.

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll