Poštovani, ovo je verovatno najzahtevniji raspored vežbanja koji se pojavljuje do sada. Dakle, prvo se rade vežbe za muskulaturu grudi, zatim noge, pa ledja. Probajte da ispoštujete raspored, jer dosadašnjom metodikom koja vam je odredjena i za koju se spremate već 6. meseci, treba da ’’garantuje’’ uspeh. Ako se bili redovni na treninzima do sada i niste pravili prevelike pauze, ovo ne bi trebalo da bude nedostižno za vas. Ipak, pravi izazov je na poslednjem treningu ovog kursa.

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll