Poštovani, kao što je rečeno na prošlom času, ovo je zahtevan raspored. Sada, na ovom treningu se pojavljuje dodatno opterećenje. ’’Potisak dvoručnim tegom sa ravne klupe’’ treba uraditi u već poznatom ’’3V’’ režimu. I to nije sve. Po drugi put se pojavljuje najveće dosadašnje opterećenje od kada vežbate. 4 do 7 ponavljanja metodom ’’do otkaza’’. Pokušajte to uraditi u trećoj vezanoj seriji. Slobodno možete napraviti malo dužu od uobičajene pauze, pred treću seriju, nešto duže nego što to obično činite. Ujedno ste zaslužili sve čestitke za uspešno završeni III kurs!

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll