Poštovani, ako se sme upućivati čestitka unapred, ovo je prilika za to. Nema prevelikh zahteva na treningu, ali budite ozbiljni kao što ste verovatno bili do sada. Sprovedite trening u punom angažovanju i koncentraciji, kako je preporučeno. Zaiste ste zaslužili pohvale na istrajnom i  disciplinovanom vežbanju. Sve čestitke uz nadu da se vidimo na sledećem i poslednjem kursu ovog nivoa!

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll