Poštovani, drugi ciklus vežbi je kao i do sada, za ledja, noge i opružače ruku. Vežbe za donji deo ledja i trbušne mišiće su redovne na svakom treningu. U ovom ciklusu vežbi one su jedino nove. Imate po jednu seriju više kod ovih mišićnih partija.

 

Modifikacija se preporučuje na zgibovima. Menjajte hvatove. Ako ste do sada radili nathvat, sada probajte da povremeno, ili na svakom drugom treningu imate držanje pothvat-om. Za ovu vežbu karakteristično je što se traži povećanje broja ponavljanja. Verovatno zgibove još niste u mogućnosti da radite samostalino sa preporučenim brojem ponavljanja, ali ne mari. Kako vežbu radite uz pomuć partnera, potrudite se da je uradite minimum osam ponavljanja. Za muskulaturu ledja, povećana vam je jedna serija više nego u prošlom ciklusu!

Kao i ustalom za quadriceps, četvoroglavi mišić buta, sa osam na devet serija iz dve vežbe! Ovom prilikom vas vredi podsetiti da je potrebno masu tega kod ove vežbe da podignete za 5%. Dakle, sa dosadašnjih 40%, na 45% vaše telesne mase (TM).

Za potkolenicu imate dve vežbe i radićete ih na svakom drugom treningu: savijenim i opruženim kolenom. I za triceps barchii je jedna serija više, nego na prošlom kursu!

Iako je i ovaj terenig predvidjen kao ''laki'' molba je da budete disciplinovani i istrajni. Pored toga, obratite pažnju na ''otklone'' za trbušne mišiće. Dobro pogledajte kako se ta vežba izvodi!

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll