Poštovani, na ovom trenigu koji je okarakterisan kao ''teški'', kod vežbe ''Potisak iza vrata na smit mašini'' (ispred glave npr) treba poslednju seriju s četiri ponavljanja da uradite ''do otkaza''. Tehnički vežba nije zahtevna, ali opterećenje jeste. I ''Potisak jednoručnim tegovima s ravne klupe'' takodje u poslednjoj seriji, ali sada s osam ponavljanja treba odraditi u istom režimu. ''veslanje, vučenje'' za ramena, na ovom kursu je s četiri serije, za razliku od prošlog, gde je bilo tri. Vodite računa da uz povećani napor komplementarne pomenute vežbe na smit mašini dobro rasporedite snagu.

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll