Poštovani, postaje sve ozbiljnije. Budite oprezni i koncentrisani. Potisak nogama treba raditi četiri serije s naglaskom na poslednju, gde ćete je uraditi ''do otkaza''. Pazite, radi se o tri ponavljana sa 120 ili 125% osnovne mase tega! Bilo bi dobro da izvodjenje ove vežbe isprati vaš partner iz kluba spreman i koncentrisan da vam pomogne ako to bude potrebno. Napomena. Budite dobro zagrejani, ali ne pretrenirani, odosno umorni. Zbog vežbe čučanj, vodite računa da ostanete sveži do ove poslednje serije! Pored navedenog, na vučenju na lat mašini, takodje je predvidjen rad do otkaza. Šest ili sedam ponavljanja u poslednjoj seriji sa 110% osnovne težine. I slično, ali ne tako zahtevno je i kod vežbe za potkolenicu.

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll