Poštovani, ovo je trening kod koga nema posebnih niti velikih zahteva. Zato su ovo vrlo zahvalni treninzi da dobro i školski sve odradite kako treba. ''Pretresite'' svoja znanja kod novih vežbi, radite svako ponavljanje korektno i striktno. Ne produžavajte pauze i ne pričajte, i ne obraćajte pažnju na okolinu. Razmišljjete šta je potrebno na treningu odraditi i postići. Izvršite dobro zagrevanje pred svaku vežbu! Probajte neku modifikaciju kod vežbi kod kojih to do sada niste činili! Takva uputstva i varijante imate u ''Opisu vežbi''.

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll