Poštovani, možda bi se ovaj trening mogao početi sa ''UH'', ali ne ide. Baš vam se ''zalomilo'' što se kaže, ali nije bilo izbora. Obe nove vežbe ovoga kursa za grudi, rade se ''do otkaza'' i to sa ozbiljnim opterećenjem. Slično je i sa ''potiskom na smit mašini''. Bilo bi dobro da ove prve dve vežbe odradite u prisustvu pouzdanog partnera i iskusnijeg vežbača. Budite razumni i racionalni. Procenite da li ste sposobni danas da to uradite kako treba. Ne silite ništa, biće još dana. Ne zaboravite, ovo su samo preporuke, ne neopozive direktive!

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll