Poštovani, posle prošlog treninga sledi vam sada dva ''uh''. Mala šala, ipak budite oprezni i ozbiljni! Četiri vežbe se rade ''do otkaza''. Posebno treba naglasati da obratite pažnju na ''zgibove''. Radi se dakle o vučenju i tu vam je verovatno potrebna pomoć vašeg partnera i dalje da vam pomaže. Ako je ova pretposavka pogrešna i možete da uradite osam zgibova samostalno, plus sve druge vežbe prema preporuci iz tabele plana treninga, onda vi gubite vreme na ovom kursu. Ako je ipak prva varijanta istinita, potrebno je da vam partner toliko olakša vežbu da ne možete da je uradite više od preporučenih četiri do sedam puta.

O čemu se zapravo radi. Plan je, da na ovom treningu imate rad do otkaza, idealno s četiri ponavljanja na ovoj vežbi. Ako to možete da uradite sami sjajno! Ako niste u stanju, partner treba taman da vam pomaže toliko da uradite zadati broj do otkaza ne više. Zato vam u tabeli plana vežbanja stoji znak ’’?’’ Opseg izbora za vas je 4 do 7.

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll