Poštovani, sve je sada mnogo lakše. Prošlo je najteže bilo na prošlom treningu. Ipak, treba vam skrenuti pažnju na vežbu ''potisak nogama na leg pres mašini'' zbog submaksimalnog opterećenja koje nije šala. Zatim zgibovi u istom režimu, ranije opisanim na osmom treningu, kao i rad ''do otkaza'' na veslanju ''T'' šipkom. To je vrlo delikatna vežba i nepravilan rad može da dovede do ozbiljnih posledica. Dakle, dosadašnja upustva i dalje važe, disciplinovani i spremni! Treba vam čestitati na uspešno završenoj polovini V kursa.

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll