Poštovani, slična je situacija kao na prošlom treningu. Budite ozbiljni i disciplinovani, jer i danas imate vežbu sa ''submaksimalnim'' opterećenjem. Doduše, radi se o mišićima potkolenice, ali ipak u stojećem stavu ili na pres mašini s pruženim kolenom. Kako ovakvu vežbu niste radili s ovolikim opterećenjem, možda bi bilo uputno da je odradite u ponudjenoj varijanti na pres mašini! Imate i još dve vežbe u režimu rada do ''otkaza'', kao i preporuku da za ''obrnute sklekove'', ako ih slučajno lagano radite, dodate opterećenje. Jedan tegić u ''krilo''! Znak pitanja u tabeli opterećenja u ''Planu vežbanja'' znači da to nije obavezno. Vodite računa i o čučnjevima i odgovarajućem optrećenju!

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll