Poštovani, slična je situacija kao i na prošlom treningu: nema prevelikih zahteva, osim standardno što vam sleduje na čučnjevima. Ipak, o tome smo vise puta pričali, pa odličite u odnosu na to kako se osećate trenutno, ili kakvi su vam kapaciteti inače. Pored toga, u ovom ciklusu vežbi ako niste primetili, vežbe za trbušne mišiće i donji deo ledja su nešto pojačane, odnosno, malo su zahtevnije u obimu ponavljanja ili izdržaju u sekundama. Zato se potrudite da ih odradite kako spada.

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll