Poštovani, ovo je onaj od treninga sa režimom rada većeg broja ponavljanja i rada bez ''otkaza''. I baš zbog toga na ovom lakšem treningu ubačeno vam je jedno vanredno oterećenje većeg napora. Dakle, ''propadanja'' koja vam je kao nova i jedna od najtežih vežbi, sama po sebi, uvek posebno opterećenje na težim treninzima, sada pokušajte da što više sami (manji uticaj partnera da bude)  odradite, makar vam četiri tražena ponavljanja bila i do ''otkaza''!

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll