Poštovani, sve se više ubrzava, vežbanje otežava i bliži kraju. Misli se na ceo kurs. Ipak, dva najteža treninga vam tek prestoje, pa ovaj sadašnji iskoristite kao pripremni. Odradite ga lagano i vodite računa da za sledeći budete odmorni, i da se u prethodnom danu, ako je moguće malo pripremite za njega. To bi značilo da jedete i legnete na vreme, da na sam trening dodjete blagovremeno, rasterećeni i spremni za povećani napor. Obavestite svog partnera da će vam biti neohodan, zagrejte se kako treba...

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll