Poštovani, evo počinjemo s onim što sam vam je pomenuto na prošlom treningu. ''Potisak s jednoručnim tegovima'' se radi do otkaza maksimalnim opterećenjem. Važno je da budete pribrani i koncentrisani već od uvodnih serija bez obzira da li radite kružnom metodom ili kao stanice. Neophodno je da vam u neposrednoj blizini bude partner, a posebno pri asistiranju u poslednjem jednom ponavljanju. Dobro se zagrejte pre toga. Na kosom benču (potisak dvorućnim tegom sa kose klupe) je takodje rad do otkaza, kao i kod obe vežbe za ruke, odnosno pregibača podlaktica.

UPUTSTVO ZA NEREGISTROVANE / NEPRIJAVLJENE KORISNIKE

Nemate pristup detaljima treninga. Ukoliko ste se već pretplatili na kurs, potrebno je da se prijavite (ulogujete), a ukoliko prvi put posećujete ovaj web sajt, potrebno se da se registrujete i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima treninga (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll