Poštovani korisniče,

na ovoj stranici možeš videti pregled nivoa kurseva fitnes programa "BE STRONG", kao i kupljene kurseve kojima možeš pristupiti. Kursevi su svrstani u tri kolone, počevši od osnovnog, preko srednjeg do naprednog.

Kursevi na koje si preplaćen, pored svog imena sa desne strane imaju zeleni "check mark" ( ✓ ) i možeš im pristupiti i videti kompletan sadržaj istih.

Ostali kursevi koji pored imena kursa sadrže crveni znak "iks" ( 🗙 ), su kursevi na koje niste pretplaćeni i čiji sadržaj možete videti samo delimično. Da biste imali mogućnost da i ove kurseve koristite, morate se pretplatiti na iste, sledeći uputstva na stranici KUPOVINA KURSEVA.

UPUTSTVO ZA PRETPLATU NA NOVI NIVO KURSA

Ukoliko želite da se pretplatite na određeni nivo kursa, potrebno je da posetite stranicu KUPOVINA KURSEVA i pratite uputstvo za kupovinu određenog nivoa kursa.

Nakon odobrenja administratora, imaćete pristup svim detaljima kursa i pojedinačnih treninga koji mu pripadaju (redosled izvođenja vežbi po treninzima, broj serija, video uputstvo za pravilno izvođenje vežbe, detaljan opis vežbi (početna pozicija, izvođenje vežbe, angažovana muskulatura, angažovani zglobovi, karakter vežbe, potrebne sprave / oprema, preporuke instruktora, alternativne vežbe, komentari i još mnogo toga...).

Scroll