Sajt je namenjen ljubiteljima vežbanja i zdravog života, ljudima koji gaje životni stil fitnes kulture ili tome teže. Pored mnoštva korisnih i zanimljivih činjenica, tema, predloga i saveta vezano za vežbanje i zdravlje, u video i tekstualnom obliku, na sajtu se nalazi i orginalni fitnes program vežbanja koji radi u "on line" režimu. U zavisnosti šta se odabere od ponuđenog, program može omogućiti korisniku visok, srednji ili niži priraštaj snage, eventualno održavanje iste. Ovo je program vežbanja i treniranga snage koji se sprovodi u teretani.

Program je osmišljen i organizovan tako, da vam nije neophodan direktan kontakt sa autorom, trenerom ili asistentom. Sistem funkcioniše u kombinaciji javno dostupnih dokumenata sa ove web stranice i Youtube kanala s jedne strane i onih koja ćete samo vi dobijati. Ovo je pod uslovom ako se budete odlučili da budete korisnik proizvoda, odnosno programa vežbanja. Dakle, ovo je komercijalni program, a uskoro će se pojaviti i besplatni programi.

Ovaj je namenjen muškarcima i ženama različitog životnog doba. Detaljnije o tome možete videti više ovde! U pripremi su i drugi programi vežbanja zasnovanih na istom režimu, ali drugačijeg koncepta.

Scroll