Kada neko održi preko 10.000 treninga i iste prestane više da broji, predje Himalajski prevoj biciklom (5.600m.n.v), prevesla Egejsko more, pita se šta je njegova referenca. Da li se tu ubraja I prvi beach wolley teren u Srbiji, pokretanje prvih dragon boat trka, učestvovanje u osnivanju i organizaciji expo zima pre četiri decenije?

Ili je to možda pokretanje prve (1991.) sportske igraonice u Srbiji, i institucije personal trenera u istom periodu, gde je pored mnogih klijenata bio i Marko Jarić kao mlad, a potom profesionalni i NBA košarkaš? Nabrajanje drugih sportista I klubova koje je trenirao možda nema smisla, ali bila bi čast pomenuti prijatelje i kumove sa kojima je saradjivao: Matejić Srdjana, reprezentativca i državnog prvaka Jugoslavije u džudou sa kojim je osnovao klub za rekreaciju Muskulus 1988. (radio je 28 godina) i Mariju Tonković, osvajačicu olimpijske medalje u košarci iz Moskve 1980!

Diploma jednog od najboljih fakulteta tog vremena (1986.) u svetu, Beogradskog DIF-a, bila je odskočna daska za sve ostalo što se potom dešavalo.

U svakom slučaju, hiljade članova i vežbača koji su prodefilovali u minulim decenijama uspešno je ‘’zarazio’’ virusom zdravlja, lepim osmesima I dobrom voljom, preneo je iste i na svoje prijatelje, širu okolinu i nadasve na svoju porodicu!

Scroll